slide show

Nyheder

...10 års jubilæum....

1.november 2009 overtog jeg salonen og blev den 3. ejerskift af Art Of Hair af Gitte Tarp og Laila B.Byrsing. Inden overtagelsen har jeg været hårstylist forskellige steder i Europa og senere Management & Coaching bygget ovenpå uddannelsen.

I 2014 blev jeg tilbudt om at blive Coacher hos Paul Mitchell Denmark ved siden af tiden i salonen. Sikke en rejse vi har været på! Jeg startede med at være mig selv og i dag er den bygget op til 2-4 dygtige kreative hårstylister. Jeg er stolt af at have bygget salonen op fra bunden, hvor vi nu i dag har 4 dygtige frisører til at give jer skønne oplevelser og høj service her hos os.

Passionen er det der driver mig og ønsker, at alle vores kunder får oplevelser og høj service. Salonen har førende kvalitets produkter fra Paul Mitchell og Falengreen, som er grønnere, miljøvenlige og har altid haft fokus på bæredygtighed. Der gives 20% på alle vores produkter i hele november måned .

Deltag i vores konkurrence om en make-over, ved at kigge ind i salonen i november måned. Du skal blot aflevere en lille tekst om hvilken Make-over du ønsker samt navn og kontaktinformation i vores glasbowle. Så deltager du automatisk i konkurrencen.

Du bliver forkælet med bobler & lækkerier hos os i november måned.

Vi glæder os til at fejrer 10 års sammen med jer.

Kh Art Of Hair  
...Event-aften Torsdag D. 31. Oktober KL. 18.30...


Art of Hair og Look de Luxe inviterer dig til event og modeshows aften hos Look de Luxe.
Lad os inspirere dig med de lækreste nyheder fra de bedste brands👌
På aftenen vil vi også forkæle dig med Goodiebag, drink, delikat anretning, konkurrencer og attraktive tilbud✔️
Startdestination er hos Art of Hair
Billetpris: 50 kr.
Der er meget begrænsede pladser, køb billetten i butikken eller her 👇
www.lookdeluxe.dk/shop/event-aften-d-123828p.html


 

 Invisiblewear produkter

Invisiblewear er en serie af multianvendelige pleje- og stylingprodukter, der omfavner skønheden i det uperfekte og naturlige look.
Serien giver dig en simpel og enkel styling rutine og et resultat der ikke ser overstylet ud. Skabt til de skandinaviske fine hårtyper, der behøver ekstra fylde og glans.

Vi holder åbent i hele sommerferie sæsonen.
Vi ønsker alle en rigtig god sommer☀️


 
Vi byder Gitte Tarp velkommen....

Skønhedsklinik og paryk værksted i lokalerne hos Art Of Hair.....NYHED...Neuro Liquid...

En varmebeskyttende serie bestående af både pleje og Styling produkter til varmeskadet hår. Neuro Liquid serien er opbygget på eksklusive Heat teknologi. Anvendes inden brug til styling og styling tools.

Book en tid online

Dette er en online service, som giver dig mulighed for at bestille tid hos Art of Hair.